Okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden ve etmeyen 3-6 yaş çocuklarının gelişim özellikleri ve anne-baba tutumlarının karşılaştırılması - Tokol, Oylum (My University, 1996)
unknown
Keywords: Bedensel Gelişim, Çocuklarda; Okulöncesi_Eğitim; Öğrenim ve Öğretim; Zihinsel Gelişim, Çocuklarda