Nazal ve nazofarengeal sekresyonların allerjik rinitlilerde uyku sırasında alt solunum yollarına geçişi - Özdemir, Reyhan (My University, 2000)
unknown
Keywords: Deri; Hastalıklar; kıl; Kulak, burun, boğaz_Hastalıklar; Papüllü döküntüler; saç; Sinüzit; Solunum sistemi-Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları