Kaide maddesi olarak kullanılan bağlayıcı ajanların ve cam iyonomer simanların kenar sızıntısını önlemedeki ve çekme kuvvetlerine dirençlerinin süt dişlerinde in vivo ve in vitro olarak incelenmesi - Pinçe, Sezer (My University, 1993)
unknown
Keywords: DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ