Serbest bölgelerin yatırımlar ve istihdam üzerine etkilerinin Türkiye açısından değerlendirilmesi. - Uslu, Kamil (My University, 1985)
unknown
Keywords: Dış ticaret; İSTİHDAM-TÜRKİYE; SERBEST BÖLGELER; Ticaret; YATIRIMLAR