Glukagona benzeyen pepdit-1 (GLP-1)’in metionin ve kolinden eksik diyetle (MKED) indüklenen sıçan nonakolik steatohepatit modeli üzerindeki etkileri - Kedrah, Alla Eldeen (My University, 2006)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Tıp