Kurumsal Bilginin Stratejik Planlama Sürecinde Kullanılması: Bir İlçe Belediyesi Örneği - (:unkn) unknown (My University, 2007)
Bu çalışmanın amacı, kurumsal bilgi ve stratejik planlama kavramlarının kurumlar için olan önemini ortaya koymak ve bu iki kavram arasındaki ilişkiyi tespit edebilmektir. Bu nedenle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı, bir ilçe belediyesinde bir alan çalışması yapılmış ve ilgili belediyenin stratejik planını hazırlarken kurumsal bilgiden ne derece istifade ettiği incelenmiştir.

The purpose of this study is to underline the importance of the concepts of organizational knowledge and strategic planning for organizations and to define the relationship between these concepts. A case study was carried out in an Istanbul municipality to demonstrate how the municipality administration made use of the organizational knowledge in strategic planning.
The Use of Organizational Knowledge in the Process of Strategic Planning: An Example of a City Municipality
Keywords: İletişim; Kamu Yönetimi