Yataklı tedavi kurumlarında çalışan yönetici hemşirelerin problem çözme becerileri ve yaratıcılık düzeyleri - Bahar, Muhtelime (My University, 2006)
unknown
Keywords: Hemşireler_Karar Verme; Yaratıcılık Yeteneği_Hemşireler; Yöneticiler_Hemşireler