Ali Hüseyin Çelebi Edirnevî'nin Kafiye ve Nazire isimli eserinin tahkik ve değerlendirmesi - Cengiz, Merve (My University, 2017)
Tezimizin konusu Edirneli Âli Hüseyin Çelebi'nin nahiv ilmine dair yazdığı Kâfiye ve Nazire isimli eserinin incelenmesidir. ABSTRACT The subject of our thesis is evaluation of Edirneli Âli Huseyin Celebi's Qâfiyah wa Nazîrah
Keywords: Arap dili ve edebiyatı; Belagat; Eleştiri ve yorum; Kafiye Qâfiyah