Bilgisayar tutum ölçeği (BTÖ-M)’nin geçerlik güvenirlik,norm çalışması ve örnek bir örnek uygulama - Deniz, Levent (My University, 1994)
unknown
Keywords: Bilgisayar Tutum Ölçeği; Eğitim; Eğitim psikolojisi