1980 sonrası İstanbul’daki yeni yerleşme alanları üzerinde bir değerlendirme - Aksakal, Haşim (My University, 1998)
unknown
Keywords: Fiziksel planlama (Kent sanatı); Güzel ve dekoratif sanatlar; Kent planları ve planlaması; ŞEHİR PLANLAMASI_TÜRKİYE-İSTANBUL