Avrupa para birliği, Euro ve Türkiye ekonomisine etkisi - Menteş, Ahmet (My University, 2002)
unknown
Keywords: Avrupa Para Birliği; Döviz; Ekonomi; Euro; Finansman ekonomisi; Iktisat Politikası-Türkiye; Para