Mobil para ve nakitsiz toplum : Somali ve Kenya örnekleri - Gas, Sayid Aden (My University)
Yaklaşık iki milyar kişi, dünya yetişkin nüfusunun %40’ı, olmadığı takdirde modern dünyamızda yaşamı zorlaştıracak bir temel hizmet olan finansal hesaba sahip değildir.

Almost two billion, 40% of world adult population, lack a basic service without which life is difficult in our modern world, and that is financial account.
Keywords: Cashless Society; Finance; Finansal Tabana Yayılma; International trade; Kenya Financial inclusion; Maliye; Mobil Para; Mobile Money; Nakitsiz Toplum; Somali; Somalia; Uluslararası ticaret