Ordu ve yöresinde iklim şartlarının sportif faaliyete etkileri - Yüksel, Abdullah (My University, 1994)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Ordu (Türkiye); SPOR