Postmenapozal asemptomatik meme kanseri hastalarında tamoksifen ve arimidex kullanımı ile oluşan endometrial değişikliklerin karşılaştırılmalı değerlendirilmesi ve bu hastaların rutin jinekolojik taranması - Anğın, Ali Doğukan (My University, 2012)
unknown
Keywords: Kadın Hastalıkları ve Doğum; Tıp