Koah hastalarında tiotropium bromide ile salmeterol ve fluticasone kombinasyonunun akciğer hiperinflasyonu ve altı dakika yürüme testi üzerindeki etkilerinin karşılaştırılması - Golabi, Pejman (My University, 2006)
unknown
Keywords: Göğüs Hastalıkları; Tıp