Bir finansman modeli olarak risk sermayesi ve Türkiye’de uygulanabilirlik imkanlarının değerlendirilmesi - Özeroğlu, Ali İhsan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Risk Sermayesi