Şeker pancarı baş kesme bıçağı geometrisinin kesme kuvvetine etkisi - Öztürk, Mehmet (My University, 1993)
unknown
Keywords: FEN BİLİMLERİ; Gıda teknolojisi; Kimya mühendisliği ve ilgili konular; TARIM ÜRÜNLERİ