İstikrar politikaları ve Türkiye ekonomisinin (1980-1990) dönemi dış ticaret yapısının genel bir değerlendirmesi - Yalınpala, Jale (My University, 1991)
unknown
Keywords: Dış ticaret; DIŞ TİCARET; İSTİKRAR POLİTİKALARI-TÜRKİYE; Ticaret