Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi öğrencilerinin fizyolojik özellikleri, antropometrik yapılarının araştırılması. - Yaman, Çetin (My University, 1994)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; ÖĞRENCİLER,ÜNİVERSİTE; SPOR-FİZYOLOJİ; SPOR-ÖĞRENCİLER-FİZYOLOJİ