Liseli genç erkeklerde çeşitli kuvvet antremanlarının, bacak kas çevresi ile sıçrama yüksekliği üzerine etkisi - Uçar, Seyhun (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Genç erkekler; SPOR-ANTRENMANLAR; SPOR-ÖĞRENCİLER-FİZYOLOJİ