Günlüklerde Gerçeği Aramak: Cockburn’ün Kaos ve Halifeliği: Patrick Cockburn, Kaos ve Halifelik Ortadoğu Mücadelesinde Cihatçı- lar ve Batı, Agora Kitaplığı, 2017, 525 s - (:unkn) unknown (My University, 2017)
0
Keywords: İktisat; İşletme