11- 12 yaş erkek yüzücü ve tenisçilerde anaerobik yüklenme sırasında EKG bulgularının değerlendirilmesi - Erman, K. Alparslan (My University, 1995)
unknown
Keywords: SPOR-SPORCU SAĞLIĞI; SPOR-TENİS; SPOR-YÜZME