Aziz Mahmud Hüdayi’nin Hulasatü’l-Ahbar adlı eserinin tahrik,tahriç tercüme ve tahlili - Özdemir, Mustafa (My University, 1994)
unknown
Keywords: AZİZ MAHMUT HÜDAYİ; Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TASAVVUF; Tasavvuf ve tarikatlar