Menkul kıymetleştirme yoluyla risk transferi ve Türk mortgage sistemine ilişkin uygulama - Akbulut, Lokman (My University, 2020)
Menkul Kıymetleştirme, Risk Transferi, Mortgage Sistemi, Ekonometrik Analiz

Securitization, Risk Transfer, Mortgage System, Econometric Analysis
Keywords: Bankalar ve bankacılık; Banks and banking; MORTGAGE MORTGAGE; Turkey; Türkiye