Kırmızı pancarın çözünür proteinlerinin ayrılması ve saflaştırılması II.%50-55 amonyum sülfat doygunluğunda çöktürülmüş fraksiyon proteinleri - Gencer, Özlem (My University, 1996)
unknown
Keywords: Biyokimya