Çanakkale ili sağlık ocakları ve bağlı sağlık evlerinde çalışan ebelerin empatik iletişim becerileri ve mesleki doyumlarının değerlendirilmesi - Akgöz, Semra (My University, 2003)
unknown
Keywords: Cerrahi; Gebelik ve doğum hastalıkları; Halk Sağlığı; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri