İnsan plazmasında oksitosinin, Atriyal Natriüretik Peptit, B-TİP Natriüretik Peptit ve C-TİP Natriüretik Peptit düzeyleri üzerine etkilerinin incelenmesi - Özer, Ömer Faruk (My University, 2009)
unknown
Keywords: Biyokimya