Personel yönetiminde terfi ve terfinin moral üzerindeki etkileri üzerine bankacılık sektöründen bir araştırma - Özersen, Gaye (My University, 1992)
unknown
Keywords: ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ-MORAL; PERSONEL YÖNETİM-TERFİ