İstanbul ilinde çeşitli sağlık kuruluşlarında ayaktan izlenen tip II diyabetik hastalarda glisemik kontrolün maliyet etkinliğinin değerlendirilmesi - Önsüz, Muhammed Fatih (My University, 2007)
unknown
Keywords: Halk Sağlığı; Hastalıklar_Diyabet; Tıp