Yeni iletişim teknolojileri ve televizyon izleyicisinin etkileşimi Türkiye'de televizyon izleyicisinin dönüşümü - Erdal, Çiğdem (My University, 2017)
Bu araştırmada, televizyon endüstrisi ve Türkiye’deki izleyicisi arasındakikarmaşık etkileşimin dinamiklerini ortaya çıkarmak amacıyla nicel ve nitel yöntemler birarada kullanılmıştır.

This study has conducted quantitative and qualitative methods in cooperation inorder to unveil the the dynamics of complex interaction between television audience andtelevision industry in Turkey.
Keywords: DigitalLabor; Dijital Emek; Duygusal Ekonomiler; Emotional economies; İletişim araçları; İnternetin Ekonomi Politiği; Teknolojik yenilikler; Television audience; Television audience in Turkey; Television Series; Televizyon Dizileri; Televizyon izleyicileri; Televizyon İzleyicisi; The political economy of İnternet; Türkiye; Türkiye’de Televizyon İzleyicisi