Hastane hizmetlerinde pazarlama stratejileri ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde bir uygulama - Erin, Fatma (My University, 2006)
unknown
Keywords: Hastane Hizmetleri Yönetimi; Hastaneler_Üniversite; Pazarlama; Sağlık Hizmetleri