Finans sektöründe google adwords’te kullanılan remarketıng (yeniden pazarlama) reklam modeli üzerine bir araştırma - Çetintürk, Naim (My University, 2017)
İnternet reklamcılığında hedefleme başarılı bir dijital pazarlama kampanyası gerçekleştirmenin anahtar ölçütüdür. ABSTRACT Targeting is a key factor in internet advertising to gain successful results.
Keywords: advertising; advertising effectivity; advertising efficiency; adwords; digital advertising; Dijital pazarlama; dijital reklamlar; Google; hedefleme türleri; marketing; online advertising; online reklamcılık; Pazarlama; reklam; reklam etkinliği; reklam verimliliği Digital marketing; Reklamcılık; remarketing; Teknolojik yenilikler; types of audiance targeting; webadvertising; webreklamları; yeniden pazarlama; Yönetim