Normal ve aterosklerozlu olguların trombositlerinde gamma glutamil transferaz aktivitesi. - Yaman, Azize (My University, 1990)
unknown
Keywords: İnsan fizyolojisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-BİYOKİMYA