Bütünleşik pazarlama iletişiminin dijital içerik pazarlamasında kullanılması: Türkiye giyim sektörü incelemesi - Yılmaz, Merve (My University, 2017)
Günümüz pazar koşullarında markalar hedef kitlelerine ulaşabilmek için dijital ortamlarda daha aktif bir şekilde yer almanın önemini anlamışlardır.

They are aware of the importance of being more active in digital media in order to reach brand target groups in today's market conditions.
Keywords: Bütünleşik Pazarlama İletişimi; Dijital İçerik Pazarlaması; Ekonomik yönleri; Facebook; Integrated Marketing Communications; Internet; İletişim, Pazarlamada; Online sosyal ağlar; Pazarlama; Sosyal medya; Teknolojik yenilikler; Tüketici davranışları; Twitter; Twitter Digital Content Marketing