Elektrostimulasyon ile kuvvet gelişimi ve kuvvet antrenmanlarında elektrostimulasyonun yerinin saptanması - Acar, Zaim Alparslan (My University, 1989)
unknown
Keywords: BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR- ANTREMAN; Hastalıklar; İskelet kas sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri