Türkiye’de yayıncılığın gelişimi, iletişim uyduları ve yeni teknolojiler içinde dijital yayıncılık (MPEG-DVB) - Kahraman, Sebahattin (My University, 1998)
unknown
Keywords: İletişim (Telekomünikasyon); Televizyon; TELEVİZYON-YAYIN SİSTEMLERİ; Telsiz iletişimi; UYDU YAYINLARI-TEKNOLOJİ