İçsel büyüme sürecinde ar-ge, beşeri sermaye ve sosyal sermayenin etkileri - Kaya, Ömer Faruk (My University, 2017)
Ekonomi disiplinin ilk ortaya çıktığı zamanlardan bu yana ekonomik büyüme olgusu iktisatçıların üzerinde sıklıkla durduğu bir konu olmuştur. ABSTRACT Since the first time economic discipline has emerged, the phenomenon of economic growth has been a subject that has often been emphasized by economists.
Keywords: Ekonomik gelişme; İçsel Büyüme Endogeneous Growth; Sermaye