Hentbol sporunun el ve parmakların hipertrofi ve fonksiyonlarına etkisi. - Atılgan, Kazım (My University, 1989)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Hentbol; HİPERTROFİ-HENTBOL; SPOR - HENTBOL; Top oyunları