Boğazlıyan kaymakamı Kemal Bey. - Süel, Ercan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Baskın olmayan gurupların yurttaşlık hakları; BİYOGRAFİ-DEVLET ADAMLARI; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Toplum bilimleri; Yurttaşlık hakları ve siyasal haklar