Evrensel keman teknikleri kullanılarak Türk folkloruna ve evrensel müziğe dayalı özgün keman etütlerinin yaratılması - Şen, Salih Sabri (My University, 1992)
unknown
Keywords: Belirli çalgılar ve müzikleri; Folklor, Türk; Keman; Müzik; MÜZİK ALETLERİ; Telli çalgılar; yaylı telli çalgılar