Preeklampsi ve intrauterin gelişme geriliği prediksiyonunda birinci trimester doppler ultrasound, maternal ekokardiyografi ve biyokimyasal parametrelerin (PAPP_A,İnhibin A, Aktivin A,sE-Selektin) yeri - Abbas, Zeynep (My University, 2005)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın Hastalıkları; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri