Gebelikte grup B streptokokların kolonizasyon insidansı ve intrapartum profilaksinin neonatal enfeksiyonu önlemede rolü - Dökmeci, O. Caner (My University, 1999)
unknown
Keywords: KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM