Spinal enstrümantasyon revizyon cerrahisi - SÖNMEZ, ÖZCAN; TOPAL, BAHADIR; GÜVENÇ, YAHYA (Buluş Yayınevi, 2023)
.
Keywords: Sağlık Bilimleri; Health Sciences; Klinik Tıp (MED); Clinical Medicine (MED)