Açık büro sistemleri, mekan oluşumu ve mobilya programları ile çevre bağlantıları - Söğüt, Handan (My University, 1993)
unknown
Keywords: ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI; Güzel ve dekoratif sanatlar; İç dekorasyon; İÇ MİMARLIK-İŞ ÇEVRESİ DÜZENL