Çalışma yaşamında kişilerarası iletişim ve beden dilinin etkisi (Bankacılık sektöründe bir uygulama) - Gök, Sibel (My University, 1999)
unknown
Keywords: İşletmeler_Personel Yönetimi; Kişilerarası İletişim; Kişilerarası İlişkiler