İstanbul ili genel cerrahi kliniklerinde kan ve kan ürünlerinin kan bankasından alınması,saklanması,kullanılması ve yeniden değerlendirilmesi ile ilgili uygulamaların saptanması - Gürkan, Aysel (My University, 1998)
unknown
Keywords: HEMŞİRELİK HİZMETLERİ