Terörizmde hibrid değişim ve dönüşüm - Uçar, Demet (My University, 2017)
Bu çalışma, terörizmde yaşanan çok boyutlu değişim sürecini hibrid tehditler ve hibrid terör örgütleri çerçevesinde ortaya koymak amacıyla hazırlanmıştır.

This study aims to explain the multi dimensional transformation process occurring in terrorism within the framework of hybrid threats and hybrid terror organizations.
Keywords: Hibrid Tehdit; Hibrid Terör Örgütü; Hybrid Terror Organization; Hybrid Threat; ISIS; Işid; IŞİD; Lebanese Hezbollah; Lübnan HizbullahıTerrorism; Terör örgütleri; Terörizm; Uluslararası