Hint danslarının dini temeli - Bilican, Rukiye (My University, 2017)
Bu çalışmada üzerinde durmayı amaçladığımız husus, Hindistan’da dansların dini temelinin olup olmadığıdır. ABSTRACT In this study, what we aim to emphasize is to clarify whether there is a religious basis for dances in India.
Keywords: Dance; Dans; Dini yönler; Dram Hindu Classical Dances; Drama; Goddesses; Gods; Hindistan; Hint klasik dansları; Krishna; Shiva; Şiva; Tanrı; Tanrıçalar