Spor ayakkabısı satın alma ve kullanım amaçlarına ilişkin pazar bölümlerinin oluşturulması: üniversite öğrencileri üzerine bir araştırma - Arslan, F. Müge (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2004)
Bu çalışma, etkin bir spor ayakkabısı pazarlama stratejisi oluşturabilmek için tüketici bölümlerinin oluşturulmasında çok boyutlu bir yaklaşım uygulanmasını önermektedir.
Keywords: Pazar Bölümlendirme, kümeleme analizi, ayırma analizi, satınalma davranışı