Spor paradigmaları 1 - KİRİŞCİ, İLKER (Özgür Yayınları, 2023)
Sporda Yeni Paradigmalar isimli kitabımız, spor bilimlerindeki akademik çalışmaları bir araya getirerek multidisipliner bir yaklaşımla hazırlanmıştır. Spor bilimleri alanındaki yenilikçi çalışmalara yer verilerek hazırlanan kitapta sekiz bölüm bulunmaktadır. Bu bölümlerde teknolojik yeniliklerin ve yeni yaklaşımların oluşturulması hedeflenmiştir. Ayrıca Spor eğitiminden ve spor yönetimine kadar farklı bölümler mevcuttur. Alandaki yenilikçi çalışmaların literatüre katkı sağlaması amaçlanmaktadır.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Tarımsal Bilimler; Sağlık Bilimleri; Temel Bilimler; Mühendislik ve Teknoloji; Social Sciences and Humanities; Agricultural Sciences; Health Sciences; Natural Sciences; Engineering and Technology; Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE); Klinik Tıp (MED); Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG); Temel Bilimler (SCI); Sosyal Bilimler (SOC); Doğa Bilimleri Genel; ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER; Agriculture & Environment Sciences (AGE); Clinical Medicine (MED); Engineering, Computing & Technology (ENG); Natural Sciences (SCI); Social Sciences (SOC); NATURAL SCIENCES, GENERAL; MULTIDISCIPLINARY SCIENCES; Multidisipliner; Multidisciplinary